12. Sanat ve Kültür Festivali kapsamında Resim Yarışması gerçekleştirdik.

Lisemizin gelenekselleşen resim yarışmaları, müzik gösterileri, sanat atölyeleri ve sergilerden oluşan Sanat ve Kültür Festivali’nin on ikincisi 16-18 Mayıs  2018 tarihlerinde gerçekleşiyor.

Festivalin birinci günü okulumuz bahçesinde düzenlendi, ikinci günü ise Tepekule Sergi ve Kongre Salonu’nda düzenlenecek.

Etkinlik, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü, İzmir ili ortaokul 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen resim yarışması ile başladı. Yarışmacılar, bahçemizde “Tüm Dilleriyle Sanat" teması üzerine serbest teknikle resimler yaptı. Ayrıca okul içinde öğrencilerimize yönelik çeşitli sanat atölyeleri gerçekleştirildi.

Müzik ve Dans Kulübü öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ve dans gösterilerinin ardından Doç. Dr. Dizar Ercivan Zencirci,  Yrd. Doç. Turan Enginoğlu ve İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni İlhan Dündar’dan oluşan jürinin değerlendirmesi ile belirlenen resim yarışmasının ödülleri 18 Mayıs 2018 Cuma günü Tepekule Sergi ve Kongre Salonu’nda düzenlenen tören ile sahiplerini bulacak.

Yüz yetmişe yakın öğrencinin hevesli çalışmaları sonucunda ortaya çıkardıkları eserlerden oluşan ve bu etkinlikte açılışı yapılan sergi, 2 Mayıs 2018 tarihine kadar Tepekule Sergi ve Kongre Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Resim Yarışması Sonuçları :

{tabulizer:include style[gr.alterora.elemental_2_grey.css] id[tab_CoPfvMLBBS]}

Sıra  Okulu Öğrenci Adı Soyadı