Cuma, 10 Mayıs 2019 09:23

Jehan Barbur Söyleşisi

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Jehan Barbur'u okulumuzda ağırladık.

Kitap Haftası ve Okuma Günleri'mizin bu ayki konuğu Sn. Tarık Tufan.

Yazar Sibel K. Türker, 6 Aralık 2018 Perşembe günü okulumuzun konuğuydu.

Gazeteci - Yazar Mine Söğüt, 19 Ekim Cuma günü gerçekleşen söyleşiyle Okuma Günleri’mizin bu yılki ilk konuğuydu.

Çarşamba, 09 Mayıs 2018 17:00

IX. Ali Ak Öykü Yarışması

Geleneksel olarak her yıl yapılan Ali AK Öykü Yarışması'nın sonuçları belli oldu.

Cuma, 27 Nisan 2018 08:19

Yekta Kopan ile Söyleşi

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında Yekta Kopan'ı okulumuzda ağırladık.

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında konuğumuz olan  Emrah Öztürk, 23 Mart Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.

Çarşamba, 06 Aralık 2017 21:55

Nermin Yıldırım ile "Dokunmadan" Söyleşisi

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Okuma Günleri’nin ikinci konuğu Nermin Yıldırım oldu. Öğrencilerin “Dokunmadan” adlı romanıyla ilgili sorularını içtenlikle yanıtlayan Nermin Yıldırım, çocukluk dönemindeki okuma serüveni ve yazarlık süreci hakkında da merak edilenleri anlattı.

Çarşamba, 01 Kasım 2017 11:04

Başar Başarır ile "Sibop" Söyleşisi

Başar Başarır ile yazdığı ilk romanı olan "Sibop" hakkında söyleşi yaptık. Öğrencilerimizin sorularını da yanıtlyan Başar Başarır, söyleşi sonunda kitaplarını imzaladı.