2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
Okulumuza yıllarca emeği geçen ve 2020-2021 eğitim-öğretim yılı sonunda emekli olan öğretmenlerimiz ve personelimiz için bir tören düzenlendi. Bu törende ayrıca kurumumuzda 10. ve 20. yılını tamamlayan öğretmen ve personelimize…
141. yıl mezunlarımızı okul bahçesinde düzenlediğimiz kep töreniyle yeni hayatlarına uğurladık. Duygusal anların yaşandığı gecede öğretmenlerimiz, yıllarca ders anlattıkları öğrencilerine bu kez de diplomalarını verdiler..
Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine; bizler okulumuzun bahçesinde, öğrencilerimiz de ekranları başında bayrak törenimizi gerçekleştirdik.
2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Sizlerle okulumuzun bahçesinde buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.
Cumhuriyetimizin 96. yılını okulumuzda yapılan törenle kutladık.
Eğitim ve Öğretim Yılı okulumuzda yapılan törenle açıldı.
139. yıl mezunlarımızı okul bahçesinde düzenlediğimiz kep töreniyle yeni hayatlarına uğurladık.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.
 Öğretmenler günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.
Sayfa 1 / 3