Pazartesi, 25 Mart 2019 09:26

Frankofoni Haftası

Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İsviçreli Soprano Maria Gessler Türk Piyanist Barış Büyükyıldırım ile birlikte İzmirlilere Fransız şarkıları ile dolu bir gece sundu.

Frankofoni Haftası | Konferans

Frankofoni Haftası | Mini Konser

Frankofoni Haftasının 2. gününde Piri Reis öğrencileri ile Saint-Josephliler karaoke yaptılar. Fransızca şarkıları seslendiren öğrenciler, aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duydular.

Çarşamba, 21 Mart 2018 10:37

Frankofoni Haftası | Müzik Yarışması

Frankofoninin klasikleşen etkinliklerinden biri olan “Micro d’Or Şarkı Yarışması”na katılan öğrenciler kendi seçtikleri Fransızca şarkıları seslendirdiler.

Frankofoni Haftası | Bilgi Yarışması

Cuma, 23 Mart 2018 10:31

Frankofoni Haftası | Kahvaltılar

Frankofoni Haftası Kahvaltıları

Cuma, 23 Mart 2018 16:34

Frankofoni Haftası 2018

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da mart ayında, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede konuşulan Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Pazartesi, 17 Mart 2014 09:16

Frankofoni Haftası 2014