Frankofoni Haftası

Arama Sonuçları: enh

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi olarak düzenlediğimiz Okuma Günleri’nin bu yılki ilk konuğu Seray Şahiner’di.

Kategori Kitap Haftası

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.10.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

Okulumuzun Sürdürülebilir Yaşam Kulübü öğrencileri,  10 Ekim 2019 Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukların çevre ve sürdürülebilirlik eğitimine katkı sağlamak amacıyla oluşturulan Kültürpark’taki Sürdürülebilir Yaşam Parkında, Karabağlar İlk Kurşun İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri ile atölye çalışmaları yaptı.

Mayıs ayı içinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimizle bu yılki kardeş okulumuz Yıldırım Kemal Bey İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdik.

10. sınıftan bir grup öğrencimiz, mezun oldukları Özel Piri Reis Okullarındaki kardeşleri ile yaşadıkları kenti tanımak amacı ile bir gezi gerçekleştirdi.

Kategori Geziler

Okul idaresi, lise hayatlarının en zorlu yılına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri için 17 Eylül 2019 Salı günü moral kahvaltısı düzenledi.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Yerel Tarih Topluluğu öğrencilerinin  UNESCO Aspnet Programı kapsamında yürüttüğü "1854 Luigi Storari'nin İzmir Haritası ve Tarihi notlarla İzmir Rehberi" adlı araştırma projesi,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihe Saygı Ödülü'ne layık görülmüştür.

Okula yeni kaydolan ve hazırlık atlama sınavında başarılı olan öğrenciler ile bu yıl 9. sınıfa geçen öğrencileri kaynaştırmak amacıyla 11 Eylül 2019 Çarşamba günü, Urla Titus & Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübüne’ne bir gezi düzenlendi.

Kategori Geziler

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ortaöğretim hayatına ilk adımlarını atan hazırlık sınıfı öğrencilerinin okula uyumunu kolaylaştırmak amacıyla 09 Eylül 2019 Pazartesi günü, Gümüldür Denizatı Tatil Köyü’nde kaynaştırma etkinliği düzenledi.

Kategori Geziler

Eğitim ve Öğretim Yılı okulumuzda yapılan törenle açıldı.

Kategori Törenler