11 sınıf öğrencilerimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesini ziyaret etti.

11. sınıf öğrencilerimiz "İstanbul Üniversite Gezisi" kapsamında, Yeditepe Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İTÜ ve Galatasaray Üniversitesi'ni ziyaret etti.

10. sınıftan bir grup öğrencimiz, mezun oldukları Özel Piri Reis Okullarındaki kardeşleri ile yaşadıkları kenti tanımak amacı ile bir gezi gerçekleştirdi.

Okula yeni kaydolan ve hazırlık atlama sınavında başarılı olan öğrenciler ile bu yıl 9. sınıfa geçen öğrencileri kaynaştırmak amacıyla 11 Eylül 2019 Çarşamba günü, Urla Titus & Feronia Motor ve Doğa Sporları Kulübüne’ne bir gezi düzenlendi.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ortaöğretim hayatına ilk adımlarını atan hazırlık sınıfı öğrencilerinin okula uyumunu kolaylaştırmak amacıyla 09 Eylül 2019 Pazartesi günü, Gümüldür Denizatı Tatil Köyü’nde kaynaştırma etkinliği düzenledi.

10 sınıf öğrencilerimiz için 2-3.05.2019 tarihlerinde Ankara'da bulunan üniversitelere bir gezi düzenlendi.

Kula Gezisi

Nisan 15, 2019

10. Sınıf öğrencilerimiz 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde Kula bölgesini ziyaret etti.

Hazırlık sınıfları ile 6, 7 Aralık tarihlerinde Arkas Sanat Merkezinde “Binbir Gece Masalları” nın büyülü dünyasına konuk olduk.

11. sınıf öğrencilerimiz 21-23.11.2018 tarihleri arasında, yüksek öğrenim kurumlarını yakından tanımak amacıyla  İstanbul ve Ankara’daki üniversiteleri ziyaret ettiler.

11. Sınıf Fen Bölümü Öğrencilerimiz, 9 Eylül Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Hayvan Deneyleri Merkezini ziyaret etti.

Yzb. Şerafettin Bey Sokak No:39
35220 Alsancak / Konak / İzmir