Arama Sonuçları: frh

Frankofoni etkinliklerimiz, farklı konularda düzenlenen konferanslar ve atölyelerle nisan ayında  da devam ediyor.

Frankofoni etkinliklerimiz çerçevesinde 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 19.00'da Kanadalı ünlü Astrofizikçi Hubert Reeves'i ağırladık.

Değerli büyüğümüz, saygıdeğer Frère Pierre Caporal'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

Kategori Duyurular

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine; bizler okulumuzun bahçesinde, öğrencilerimiz de ekranları başında bayrak törenimizi gerçekleştirdik.

Kategori Törenler

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle okullarda alınması gereken tedbirler yönerge ile belirlenmiş, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu” yayımlanmıştır.

Haftalık olarak düzenlenen SJ Kafe, 3 Aralık 2020 Perşembe günü oyuncu ve müzisyen Teoman Kumbaracıbaşı'nı ağırladı.

Kategori Konferans

Prof. Dr. Murat Borovalı, 21 Ekim 2020 Çarşamba günü, online platformlar aracılığıyla öğrencilerimizle buluştu.

Kategori Konferans

Başta hazırlık sınıfını yeni bitirmiş öğrencilerimiz olmak üzere DELF sınavlarına katılan Saint-Joseph'liler; A2 düzeyinde %100, B1 düzeyinde %100 ve B2 düzeyinde %86 başarı göstermişlerdir.

2020-2021 eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Sizlerle okulumuzun bahçesinde buluşacağımız günü heyecanla bekliyoruz.

Kategori Törenler