Arama Sonuçları: enh

12. Sınıf öğrencilerimizin sorumluluk sınavları dışında yapılması planlanan (hazırlık,9,10,11 sınıfları) tüm sorumluluk sınavları Milli Eğitim Bakanlığından gelen son yazı doğrultusunda Eylül ayına ertelenmiştir.

Kategori Duyurular
Öğrencilerimizin gelecek kaygılarını azaltmak ve onları yarınlar için cesaretlendirmek amacıyla Mehmet Öğütçü ile 20/05/2020 Çarşamba günü bir söyleşi gerçekleştirdik.

Velilerimiz için Rehberlik servisimiz ile görüşme sağlayabilmeleri için randevu sistemi aktif edilmiştir.

Kategori Duyurular

Antalya’da 27-28-29 Şubat – 1 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleşen Destination Imagination Türkiye Turnuvasına katılan okulumuz öğrencileri 72 takım arasından Türkiye 3.ncüsü oldu.

11 sınıf öğrencilerimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Yaşar Üniversitesini ziyaret etti.

Kategori Geziler

Öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi 12.03.2020 Çarşamba günü yapılan İl birinciliği yarışmalarında, uzun atlama branşında  5,59 luk derecesiyle İzmir birincisi oldu.

11. sınıf öğrencilerimiz "İstanbul Üniversite Gezisi" kapsamında, Yeditepe Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İTÜ ve Galatasaray Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Kategori Geziler

9. Sınıflarımız ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, 03-07.02.2020 tarihleri arasında Balçova'da bulunan Türkiye'nin tek Farkındalık Merkezini ziyaret etti.

Okul Sporları İzmir Genç Kızlar Eskrim Turnuvasıi sonuçlarına göre öğrencilerimiz  Alasya Aydınlı İzmir 6.sı,  Derin Önder ise kılıç kategorisinde İzmir 1.si olmuştur.

Öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi, 1-2 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen U20 Gençler Salon Atletizm Şampiyonası
"Uzun Atlama" branşında 5.76 cm atlayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Yzb. Şerafettin Bey Sokak No:39
35220 Alsancak / Konak / İzmir