Etikete göre gösterilenler spor

Okul Sporları İzmir Genç Kızlar Eskrim Turnuvasıi sonuçlarına göre öğrencilerimiz  Alasya Aydınlı İzmir 6.sı,  Derin Önder ise kılıç kategorisinde İzmir 1.si olmuştur.

Öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi, 1-2 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen U20 Gençler Salon Atletizm Şampiyonası
"Uzun Atlama" branşında 5.76 cm atlayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kız Voleybol Takımımız, Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ve Özel Çiğli Final Okulları ile yaptığı karşılaşmalardaı set vermeden galibiyet elde etmiş ve
Yarı Final B Grubu'nda karşılaşmalara devam etme hakkı kazanmıştır.

Etiketler

İstanbul Saint-Joseph Fransız Lisesi tarafından bu yıl 15. düzenlenen  Spor Şenliğine , Kız /Erkek Voleybol ve Basketbol, Futbol, Masa Tenisi , Dans branşlarında 78 öğrenci ile katıldık.

Etiketler

"Okullararası Gençler İl Birinciliği Eskrim Turnuvası"nda Bayan Kılıç branşında öğrencilerimiz dereyeceye girdiler.

Kategori Spor

14.03.2019 tarihinde yapılan Okul sporları Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği müsabakalarında  öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 4.cüsü olmuştur.

Pazartesi, 12 Kasım 2018 09:19

Cumhuriyet Kupası VI. Spor Şenliği

Okulumuzun Kız Voleybol- Erkek  Basketbol ,Futbol ve Masa Tenisi takımları  9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında,  Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen 6. Cumhuriyet Kupasına katıldı.

Kategori Spor

Plaj Voleybolu Erkek takımımız 01-03 Haziran 2018 tarihleri arasında Mersin Anamur'da düzenlenen Okullar Arası Gençler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'na katılmış ve 10 takım arasından 4. olmuştur.

Kategori Spor

Milli takım sporcusu ve öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi 2-9 Mayis 2018 tarihinde Fas Marakeş'te düzenlenen atletizm branşında 400 metrede Dünya 8. olarak yarişmayi tamamlamiştir.

Salı, 10 Nisan 2018 14:17

Biatlon Müsabakaları

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep Uçarsoy, 10 Nisan 2018 tarihinde İzmir’de düzenlenen “Okullar Arası Biatlon Yarışı”nda 1. olma başarısını göstererek Samsun’da düzenlenecek müsabakalara katılmaya hak kazandı.