Öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi 12.03.2020 Çarşamba günü yapılan İl birinciliği yarışmalarında, uzun atlama branşında  5,59 luk derecesiyle İzmir birincisi oldu.

Okul Sporları İzmir Genç Kızlar Eskrim Turnuvasıi sonuçlarına göre öğrencilerimiz  Alasya Aydınlı İzmir 6.sı,  Derin Önder ise kılıç kategorisinde İzmir 1.si olmuştur.

Öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi, 1-2 Şubat 2020 tarihinde İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda düzenlenen U20 Gençler Salon Atletizm Şampiyonası
"Uzun Atlama" branşında 5.76 cm atlayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Kız Voleybol Takımımız, Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ve Özel Çiğli Final Okulları ile yaptığı karşılaşmalardaı set vermeden galibiyet elde etmiş ve
Yarı Final B Grubu'nda karşılaşmalara devam etme hakkı kazanmıştır.

İstanbul Saint-Joseph Fransız Lisesi tarafından bu yıl 15. düzenlenen  Spor Şenliğine , Kız /Erkek Voleybol ve Basketbol, Futbol, Masa Tenisi , Dans branşlarında 78 öğrenci ile katıldık.

"Okullararası Gençler İl Birinciliği Eskrim Turnuvası"nda Bayan Kılıç branşında öğrencilerimiz dereyeceye girdiler.

14.03.2019 tarihinde yapılan Okul sporları Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği müsabakalarında  öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 4.cüsü olmuştur.

Okulumuzun Kız Voleybol- Erkek  Basketbol ,Futbol ve Masa Tenisi takımları  9-11 Kasım 2018 tarihleri arasında,  Ankara Tevfik Fikret Lisesi tarafından düzenlenen 6. Cumhuriyet Kupasına katıldı.

Plaj Voleybolu Erkek takımımız 01-03 Haziran 2018 tarihleri arasında Mersin Anamur'da düzenlenen Okullar Arası Gençler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası'na katılmış ve 10 takım arasından 4. olmuştur.

Milli takım sporcusu ve öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi 2-9 Mayis 2018 tarihinde Fas Marakeş'te düzenlenen atletizm branşında 400 metrede Dünya 8. olarak yarişmayi tamamlamiştir.