Etikete göre gösterilenler 20192020

Okulumuz kurucusu Jean Baptiste de La Salle’in ölümünün 300.yılında “300 öğrenciye 300 hediye” projemiz kapsamında 30 Aralık Pazartesi günü bu seneki kardeş okulumuz Kemalpaşa Bağyurdu’undaki Kazım Dirik İlköğretim Okulu’na ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Perşembe, 26 Aralık 2019 16:36

Hüsnü Özyeğin Konferansı

Ünlü İşadamı Hüsnü Özyeğin okulumuzu ziyaret etti ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

Kategori Konferans

Hekim, oyuncu, yönetmen ve yazar Ercan Kesal, Okuma Günleri kapsamında öğrencilerimizle buluştu.

Kategori Kitap Haftası

İnsan Kaynakları Uzmanı ve Kariyer Danışmanı Ece Süeren Ok 10. sınıf öğrencilerimize yönelik "Geleceğin İş Dünyası" konulu bir seminer düzenledi.

Kız Voleybol Takımımız, Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi ve Özel Çiğli Final Okulları ile yaptığı karşılaşmalardaı set vermeden galibiyet elde etmiş ve
Yarı Final B Grubu'nda karşılaşmalara devam etme hakkı kazanmıştır.

Kategori Spor
Etiketler

5 Aralık 2019 tarihinde başlayan Okulsporları Genç Erkekler Masa Tenisi müsabakaları sonucunda okulumuzun Masa Tenisi Erkek takımı, 78 takım arasında son 16 takım arasında yer alarak turnuvayı bitirdi.

Kategori Spor

Okulumuzun tüm çalışanları 10.12.2019 Salı günü düzenlenen yangın eğitimine katıldılar.

Okulumuzun Gençlik Konseyi öğrencilerinden bir grup öğrencimiz, 29-30 Kasım - 1-2 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleşen İzmir Atatürk Lisesi IV. Gençlik Çalıştayı'na katıldılar.

Kategori Gençlik Konseyi

Dünya doğal kaynaklarının önemli bir bölümünü bitkiler oluşturmaktadır. bu kaynakları tespit etmek, değerlendirmek ve zarar görmelerini önlemek için yapılan çalışmalar hakkında bilgilenmek, derslerimizde doğal sistemler ünitesinde öğrenilen bilgileri de pekiştirebilmek amacı ile 11.sınıf öğrencilerimizle Ege Üniversitesi Botanik ve Herbaryum Uygulama Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdik.

Kategori Geziler

11 Fen sınıfı öğrencileri 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı laboratuvarlarını ziyaret etti.