Frankofoni Haftası

Eğitim ve Öğretim Yılı okulumuzda yapılan törenle açıldı.

Kategori Törenler
Pazartesi, 25 Mart 2019 09:26

Frankofoni Haftası

Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Pazartesi, 18 Mart 2019 08:06

X. Gençlik Konseyi

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesinin kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği, gençlerin toplumsal ve siyasi alandaki gelişmelere duyarlı, araştırmacı, bilinçli, doğru ve güvenilir bilgilere ulaşabilme yeteneğine sahip, farklı düşüncelere saygılı yetişmelerini sağlamak amacıyla onuncusunu düzenlediği “Gençlik Konseyi”ni bu yıl 16-17 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirdi.

Kategori Gençlik Konseyi

14.03.2019 tarihinde yapılan Okul sporları Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği müsabakalarında  öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 4.cüsü olmuştur.

Kategori Spor

Okulumuzun DI Kulübü, Kuşadası'nda gerçekleşen "Uluslararası Destination Imagination Turnuvası'"na 2 takım ile katılım gösterdi.

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencilerinden bir grup, Özel Rota Koleji'nin bu yıl 5.sini düzenlediği "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

Okulumuzun Fransızca "Model Birleşmiş Milletler Kulübü", Fransa’nın Grenoble şehrinde düzenlenen konferansa katıldı.

TEDxYouth@İzmirSJ etkinliği 17 Şubat 2019 Pazar günü Forum salonunda düzenlendi.

Cuma, 18 Ocak 2019 10:56

Meslekler Günü

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.01.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

11. sınıf öğrencilerimiz, 21.12.2018 Cuma günü,  Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesini ziyaret etti.

Kategori Geziler