Eğitim ve Öğretim Yılı okulumuzda yapılan törenle açıldı.

Frankofoni Haftası

Mart 25, 2019

Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

X. Gençlik Konseyi

Mart 18, 2019

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesinin kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdiği, gençlerin toplumsal ve siyasi alandaki gelişmelere duyarlı, araştırmacı, bilinçli, doğru ve güvenilir bilgilere ulaşabilme yeteneğine sahip, farklı düşüncelere saygılı yetişmelerini sağlamak amacıyla onuncusunu düzenlediği “Gençlik Konseyi”ni bu yıl 16-17 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirdi.

14.03.2019 tarihinde yapılan Okul sporları Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği müsabakalarında  öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 4.cüsü olmuştur.

Okulumuzun DI Kulübü, Kuşadası'nda gerçekleşen "Uluslararası Destination Imagination Turnuvası'"na 2 takım ile katılım gösterdi.

Okulumuzun Gençlik Konseyi Kulübü öğrencilerinden bir grup, Özel Rota Koleji'nin bu yıl 5.sini düzenlediği "Gençlik Çalıştayı"na katıldı.

Okulumuzun Fransızca "Model Birleşmiş Milletler Kulübü", Fransa’nın Grenoble şehrinde düzenlenen konferansa katıldı.

TEDxYouth@İzmirSJ etkinliği 17 Şubat 2019 Pazar günü Forum salonunda düzenlendi.

Meslekler Günü

Ocak 18, 2019

Meslekler Günü etkinliğimizi, 17.01.2019 Perşembe günü,  mezunlarımız, velilerimiz, İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları  ve üniversitelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik.

11. sınıf öğrencilerimiz, 21.12.2018 Cuma günü,  Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesini ziyaret etti.