Salı, 28 Mayıs 2019 13:42

Yıldırım Kemal Bey İlkokulu Ziyareti

Mayıs ayı içinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimizle bu yılki kardeş okulumuz Yıldırım Kemal Bey İlkokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdik.

139. yıl mezunlarımızı okul bahçesinde düzenlediğimiz kep töreniyle yeni hayatlarına uğurladık.

Kategori Törenler

Fransızca Tiyatro Kulübümüz Molière’den “Le Médecin Malgré Lui” isimli eseri sahnelediler.

Kategori Tiyatro

İngilizce Tiyatro Kulübümüz Ray Cooney'in yazdığı Funny Money isimli oyunu sergilediler.

Kategori Tiyatro

İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi Tepekule Sergi ve Kongre Merkezinde  "Müzik Gecesi" düzenledi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı.

Kategori Törenler

Çevrenin Genç Sözcüleri Kulübü Öğrencileri Uluslararası ödül kazandı.

Türkçe Tiyatro Kulübümüzünden "Ayak Bacak Fabrikası".

Kategori Tiyatro

İstanbul Saint-Joseph Fransız Lisesi tarafından bu yıl 15. düzenlenen  Spor Şenliğine , Kız /Erkek Voleybol ve Basketbol, Futbol, Masa Tenisi , Dans branşlarında 78 öğrenci ile katıldık.

Kategori Spor
Perşembe, 16 Mayıs 2019 11:12

10. Sınıflar Arası Münazara Şampiyonası

Tartışma Platformu Kulübünün bu yıl sekizincisini düzenlediği “10. Sınıflar Münazara Şampiyonası”nda elemeler 13 – 15 Mayıs tarihleri arasında, final maçı ise 16 Mayıs Salı saat 13.30'da Mavi Salon’da gerçekleşti.

Kategori Münazara