Arama Sonuçları: frevet

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında konuğumuz olan  Emrah Öztürk, 23 Mart Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.

Kategori Kitap Haftası

Öğrencilerimiz, Fransız Kültür Merkezi'nde düzenlenen, globalleşme ve göç konularının tartışıldığı "Le Grand Débat" münazara etkinliğine katıldılar.

Rota Koleji’nin, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Gençlik Çalıştayı’na 24-25-26 Şubat 2018 tarihlerinde okulumuzdan bir grup öğrencimiz ile katılım gösterdik.

Frankofoni Haftasının 2. gününde Piri Reis öğrencileri ile Saint-Josephliler karaoke yaptılar. Fransızca şarkıları seslendiren öğrenciler, aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duydular.

Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da mart ayında, dünyanın dört bir yanında birçok ülkede konuşulan Fransız dilinin bayramı olan Frankofoni Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz öğrencilerinden Gürgün Dayıoğlu Erkek Epe branşında Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Kategori Spor