Arama Sonuçları: enghayir

2019-2020 Eğitim Yılı Çalışma Takvimi

Kategori Saint-Joseph

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sanat ve Kültür Festivalinin bu yıl onikincisini gerçekleştirecek. Festivalde “Tüm Dilleriyle Sanat” teması ele alınacak.

Kitap Haftası ve Okuma Günleri kapsamında konuğumuz olan  Emrah Öztürk, 23 Mart Cuma günü öğrencilerimizle buluştu.

Kategori Kitap Haftası

Öğrencilerimiz, Fransız Kültür Merkezi'nde düzenlenen, globalleşme ve göç konularının tartışıldığı "Le Grand Débat" münazara etkinliğine katıldılar.

Rota Koleji’nin, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Gençlik Çalıştayı’na 24-25-26 Şubat 2018 tarihlerinde okulumuzdan bir grup öğrencimiz ile katılım gösterdik.

Frankofoni Haftasının 2. gününde Piri Reis öğrencileri ile Saint-Josephliler karaoke yaptılar. Fransızca şarkıları seslendiren öğrenciler, aynı sahneyi paylaşmaktan mutluluk duydular.