Kayıt Takvimi

Okulumuzun 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Uygulayacağı Kayıt Esasları ve Kayıt Takvimi

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda lise hazırlık sınıflarına kabul ve kayıt işlemleri Özel Fransız Liselerinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü onaylı Kurum Yönetmeliğine gore yapılacaktır.

2018-2019 Kayıt Kabulu hakkında

Türkiye Özel Okullar Derneğinden yapılan basın açıklamaları

http://kayit.izmirsj.k12.tr  adresinden puanınızı hesaplayabilir, ön kayıt işlemlerinizi yapabilirsiniz.

2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabul işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezi Sınav’da alacakları Merkezi Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabul Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır.

(Taban puan ilan edilecek, sırasıyla Ön kayıt ve Kesin kayıt yapılacak.)

Saygılarımızla,