Pazartesi, 31 Ekim 2016 11:32

Satranç Kulübü

Kulüp Öğretmeni: Volkan Mazman

Kulübün amacı: Öğrencilerin olaylara, hayata, karşılaştıkları sorunlara farklı açılardan bakabilmelerini sağlayıp karşılarına çıkabilecek her ihtimali göz önünde bulundurarak ön görü sahibi olmalarını sağlamak ve bilinen en eski strateji oyunu olan satranç ile düşünme, karar verme, seçim yapma gibi yetileri sağlamak.

Çarşamba, 19 Ekim 2016 11:31

Eskrim Kulübü

12 öğrencimiz ile başladığımız Eskrim çalışmalarımıza pazartesi 8. Saat devam etmekteyiz. Klüpte eskrim sporunu tanıtma ve eğlenceli bir şekilde  spor aktivitesi yapmayı hedefliyorum.

2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabul işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezi Sınav’da alacakları Merkezi Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabul Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır.

(Taban puan ilan edilecek, sırasıyla Ön kayıt ve Kesin kayıt yapılacak.)

Saygılarımızla,