Cuma, 18 Mayıs 2018 20:38

12. Sanat ve Kültür Festivali

12. Sanat ve Kültür Festivali Tepekule Sergi ve Kongre Salonunda yapıldı.

Perşembe, 17 Mayıs 2018 15:49

Kardeş Okula El Emeği Hediye

Piri Reis Güzelbahçe İlköğretim Okulu 8. Sınıf Resim Kulübü öğrencileri ile okulumuzda okuyan Piri Reis mezunu ve  eskiden bu kulübe üye olan öğrenciler, hep birlikte Piri Reis Güzelbahçe İlköğretim Okulu'nun kardeş okulu olan Yelki Hamdi Dalan İlköğretim Okulu'nun öğrencilerine hediye edilecek taytayları boyadı.

Lisemizin gelenekselleşen resim yarışmaları, müzik gösterileri, sanat atölyeleri ve sergilerden oluşan Sanat ve Kültür Festivali’nin on ikincisi 16-18 Mayıs  2018 tarihlerinde gerçekleşiyor.

Salı, 10 Nisan 2018 08:32

12. Sanat ve Kültür Festivali

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sanat ve Kültür Festivalinin bu yıl onikincisini gerçekleştirecek. Festivalde “Tüm Dilleriyle Sanat” teması ele alınacak.

Salı, 30 Mayıs 2017 09:14

11. Sanat ve Kültür Festivali

11. Sanat ve Kültür Festivali

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sanat ve Kültür Festivalinin bu yıl onbirincisini gerçekleştirildi. Festivalde “İnsanlık ve Sanat” teması ele alındı.