Çarşamba, 06 Aralık 2017 18:55

Nermin Yıldırım ile "Dokunmadan" Söyleşisi

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi Okuma Günleri’nin ikinci konuğu Nermin Yıldırım oldu. Öğrencilerin “Dokunmadan” adlı romanıyla ilgili sorularını içtenlikle yanıtlayan Nermin Yıldırım, çocukluk dönemindeki okuma serüveni ve yazarlık süreci hakkında da merak edilenleri anlattı.

Romanlarında ve öykülerinde dil işçiliğinin farkını hissettiren üslubunun yanında, o üsluba karakter katan kadın hakları, kadının sosyal düzendeki yeri, toplum sorunları gibi konuları işleyen Nermin Yıldırım, Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’ne atıfta bulunarak “kadın” sorunsalı hakkında görüşlerini paylaştı.

Nermin Yıldırım söyleşinin sonunda öğrencilerle yakından ilgilenerek kitaplarını imzaladı.

Okunma 441 defa