İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okullarının ortak düzenlediği Spor Turnuvası'nda 2 .gün.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okullarının ortak düzenlediği Spor Turnuvası başladı. Bugün karma basketbol takımları sahada idi.

10-A sınıfı öğrencilerimizden Yasemin Zehra BÖREKÇİ  27-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul 'da gerçekleşen  Atletizm Salon Türkiye Şampiyonası 20 yaş altı yarışmalarda 400 metre Türkiye Şampiyonasında 1.olmuştur.

Okul Sporlarının düzenlediği 13.01.2018 tarihinde yapılan İzmir İli seçmelerinde 9-A sinifi öğrencimiz Dilara Özileri İzmir 2. Olmuştur.

İzmir Okul Sporları müsabakalarında mücadele eden Erkek basketbol A takımımız, grup maçlarının üçünü de kazanarak çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

İzmir Okul Sporları müsabakalarına katılan Erkek voleybol takımımız yarı final grubuna kalmayı başardı.

Okulumuzun Basketbol B takımı, 20.11.2017 Pazartesi günü gerçekleşen müsabakada Özel Bornova Koleji'ni 77-29 yendi.

Kız ve Erkek voleybol takımlarımız 05.11.2016 günü Amerikan Lisesinde düzenlenen Shepard Cup’a katıldı. Erkek takımımız ikinci olurken kız takımımız birincilik kupasını kaldırdı.

popup carsamba