Salı, 10 Nisan 2018 14:17

Biatlon Müsabakaları

Okulumuz öğrencilerinden Zeynep Uçarsoy, 10 Nisan 2018 tarihinde İzmir’de düzenlenen “Okullar Arası Biatlon Yarışı”nda 1. olma başarısını göstererek Samsun’da düzenlenecek müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Okulumuz öğrencilerinden Gürgün Dayıoğlu Erkek Epe branşında Okullararası Eskrim Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Ogrencimiz Yasemin Zehra BÖREKÇİ  13 Mart 2018 tarihinde DENİZLİ 'de katildigi Okullararasi Puanli Atletizm Grup Yarismalarinda 400 metre Gencler A kategorisinde 58,27 lik derecesiyle birinci olup Türkiye Şampiyonasinda okulumuzu temsil etmeye hak kazanmistir.

Perşembe, 22 Şubat 2018 10:59

Dilara Özileri Türkiye 4. cüsü oldu

Eskişehirde 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde yapılan Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda 9-A sınıfı öğrencimiz Dilara Özileri Türkiye 4. cüsü olmuştur.

13-14 Şubat tarihlerinde yapılan Atletizm İl Birinciliği yarışlarında , 10/A sınıfı öğrencimiz Yasemin Zehra Börekçi Genç Kızlar A kategorisinde  400 metre de 1. , 200 metre de 2. olarak 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde İzmir 'de gerçekleşecek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanmıştır.

14 Şubat 2018 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadyumu Eskrim Salonunda yapılan Gençler (Kız-Erkek) kategorisinde yarışan öğrencilerimiz 19-20 Mart tarihinde Nevşehir'de yapilacak olan Türkiye Şampiyonasi'na katılmaya hak kazanmışlardır.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okullarının ortak düzenlediği Spor Turnuvası'nda 2 .gün.

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi ve Piri Reis İlköğretim Okullarının ortak düzenlediği Spor Turnuvası başladı. Bugün karma basketbol takımları sahada idi.

10-A sınıfı öğrencilerimizden Yasemin Zehra BÖREKÇİ  27-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul 'da gerçekleşen  Atletizm Salon Türkiye Şampiyonası 20 yaş altı yarışmalarda 400 metre Türkiye Şampiyonasında 1.olmuştur.

2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabul işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezi Sınav’da alacakları Merkezi Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabul Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır.

(Taban puan ilan edilecek, sırasıyla Ön kayıt ve Kesin kayıt yapılacak.)

Saygılarımızla,