Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'den 24 ve Müzik Kulubü'nden 3 öğrenci 10 Nisan 2018 Salı günü Narlıdere Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz Farkındalık Merkezini ziyaret etti.

Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünü ziyaret etti.

Koruncuklar için İstanbul Maratonu’nda ter döken koşu takımımızı yürekten kutluyoruz.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü  öğrencileri 03.11.2017 tarihinde, Balçova'da  bulunan Farkındalık Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Bu sene 13 Kasım 2016 günü İstanbul Maratonu'nda Koruncuklar için koşacak olan koşu takımımız Koruncuk Köy Urla'yı ziyaret etti ve köy hakkında bilgiler aldı.

Perşembe, 20 Ekim 2016 00:09

Koruncuk Vakfı Tanıtım Konferansı

Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli 19.10.2016 Çarşamba günü, Forum salonunda öğrencilerimizi vakıf ve etkinlikleri hakkında bilgilendirdi.

2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabul işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezi Sınav’da alacakları Merkezi Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabul Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır.

(Taban puan ilan edilecek, sırasıyla Ön kayıt ve Kesin kayıt yapılacak.)

Saygılarımızla,