Salı, 29 Mayıs 2018 14:53

Kardeş Okul Ziyareti

29 mayıs salı günü Gümüşpala'da bulunan ve kardeş okulumuz olan Vali Namık Kemal Şentürk ilköğretim okulunu ziyaret ettik.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü Menderes'te bulunan "Şopengazi Barınağı"nı ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'den 24 ve Müzik Kulubü'nden 3 öğrenci 10 Nisan 2018 Salı günü Narlıdere Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret etti.

Öğretmenlerimiz Farkındalık Merkezini ziyaret etti.

Okulumuzun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü, Ege Üniversitesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi bölümünü ziyaret etti.

Koruncuklar için İstanbul Maratonu’nda ter döken koşu takımımızı yürekten kutluyoruz.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü  öğrencileri 03.11.2017 tarihinde, Balçova'da  bulunan Farkındalık Merkezi'ni ziyaret ettiler.

Bu sene 13 Kasım 2016 günü İstanbul Maratonu'nda Koruncuklar için koşacak olan koşu takımımız Koruncuk Köy Urla'yı ziyaret etti ve köy hakkında bilgiler aldı.

Perşembe, 20 Ekim 2016 00:09

Koruncuk Vakfı Tanıtım Konferansı

Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli 19.10.2016 Çarşamba günü, Forum salonunda öğrencilerimizi vakıf ve etkinlikleri hakkında bilgilendirdi.