Yaşar Üniversitesi Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Ahmet Koltuksuz, gençlerin ve modern dünyanın vazgeçilmez bir parçası olan internetin ve sosyal ağların daha bilinçli ve güvenli kullanımı hakkında öğrencilerimizle buluştu.

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Sayın Doç. Dr. Burak Küntay 12. Sınıf öğrencilerimiz için "İnovasyon ve Networking" konulu bir söyleşi düzenledi.

Perşembe, 09 Kasım 2017 05:03

Kanada'da Yüksek Öğrenim Sunumu

Kanada Kültür Merkezi gerçekleştirdiği sunumla öğrencilerimize, Kanada'da yüksek öğrenim, başvuru koşulları ve yaşam gibii konularla ilgili önemli bilgiler verdi.

Çarşamba, 17 Mayıs 2017 07:14

Meslekler Günü 2017

17 Mayis 2017 Çarsamba günü “X. Meslekler Günü”müzü düzenledik. 29 farklı meslekten 32 katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde öğrencilerimiz konuklarımızla birebir görüşme fırsatı buldular.