Çarşamba, 25 Nisan 2018 11:26

Okul Tanıtım Günü

İzmir Özel Saint-Joseph Lisesi’ni tanımak ve bilgi almak isteyen öğrenciler ve veliler için “Tanıtım Günü” düzenlendi.

İzmir ve çevresinden katılımın olduğu etkinlikte Okul Müdürü Jacques Augereau ve Türk Müdür Başyardımcısı Füsun Yalçın Ak, Saint-Joseph Lisesi hakkında genel bilgiler verdiler ve velileri okulun tarihi hakkında bilgilendirdiler.
Sunumda ayrıca dersler, yabancı diller, başta Fransa olmak üzere yurtdışında yüksek öğrenim, Galatasaray Üniversitesi iç sınavı, üniversiteye giriş sınavları ile 2018-2019 eğitim öğretim yılı kayıt takvimi ve koşulları hakkında da bilgiler verildi.

Tanıtım gününde resim, müzik, bilim, permakültür ve Fransızca gibi çeşitli atölyelere katılma fırsatı bulan öğrenciler hem eğlendiler hem de okulumuzu yakından tanıma fırsatı buldular.

Okunma 9651 defa