12. Sınıf öğrencimiz Arda Uzan'ı bu anlamlı çalışmasından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Her öğretim yılı başından yapılan veli bilgilendirme toplantıları 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı başında da yapıldı.

Merhaba İzmir Saint-Joseph Ailesi,

Prometheus, Yunan mitolojisinde Olimpos’tan ateşi çalarak insanlara veren; yaratıcılığın, bilimin ve uygarlığın gelişmesine yardım eden tanrıydı.
Biz de ondan ilham alarak her ayın ilk haftası e-posta kutularınızda bulacağınız kültür/sanat ve edebiyat bültenimize “Prometheus” adını verdik.

Pazartesi, 24 Ekim 2016 19:56

English Speaking Union Debate Conference

İzmir Saint-Joseph öğrencileri 23 Ekim 2016 Pazar günü ESU (English Speaking Union) tarafından düzenlenen İngilizce münazara sürecini, dikkat edilmesi gereken hususları ve farklı bakış açılarını anlatan "Debate Conference" adlı sunuma katıldılar.

Özel Piri Reis Okulları 8. Sınıf velileri için 19 Ekim 2016 Çarşamba günü, Forum salonunda “Tanıtım Günü” düzenlendi. Türk Müdür Başyardımcısı Serhat Yalamanoğlu, Saint-Joseph hakkında genel bilgiler verdi ve velileri okulun tarihi hakkında bilgilendirdi.

Sofra Grup tarafından hazırlanan yemekler öğrencilerimiz tarafından beğenilerek yenilmektedir.