Okulumuz öğrencileri, 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen dünyayı turuncuya boya "orange the world" paneline davet edildi.

Çarşamba, 05 Aralık 2018 11:08

16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 16. kez düzenlediği "Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha R”i" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri Teşvik Ödülü”ne layık görüldü.

Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin detaylarını TRT Haber'in canlı yayınında anlattılar.

Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin ilk uygulamasını yaptı.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak için 25 Eylül 2018 günü, Fransız Kültür Merkezini ziyaret ettiler.

Permakültür Kulübü Sorumlu Öğretmeni Çetin Özdamar, Piri Reisli öğrencilere ‘Çocuklar için Topluluk Bahçesi ‘ projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği "16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde  "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha Rei" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri” kategorisinde Teşvik Ödülü almaya haz kazandı.

Cumartesi, 02 Haziran 2018 08:16

European Yough Event

EYE2018, Avrupa Parlamentosu'nun Strasbourg'daki merkezinde 01-02 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

9. sınıf öğrencilerimizden 11 kişi , 22 mayıs 2018 tarihinde İstanbul Saint Michel Lisesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Bilim Tarihi Projesi sergisine katıldılar.