Cumartesi, 17 Şubat 2018 12:42

Lasalyen Formasyonu

16-17 Şubat tarihlerinde üç okulun katılımıyla okulumzda Lasalyen Formasyonu düzenlenmiştir.

Öğrencilerinin, ulusal ve uluslararası projelere katılmasını destekleyen ve dünya vatandaşları yetiştiren lisemiz, “Tarihi haritalar bir şehrin tarihi mirasını ortaya koymada araç olabilir mi? / 1905 GOAD Haritaları Örneği” isimli projesiyle UNESCO ASPnet Programı tarafından, Kardeş Okullar Ağı’na Türkiye’den katılmaya hak kazandı.

Perşembe, 28 Aralık 2017 12:56

La Lumiére

İzmir Saint Joseph’in yeni dergisine hoş geldiniz.

Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulu öğrencileri “Büyükler Küçüklere Fransızca Kitap Okuyor Projesi" kapsamında lisemizi ziyaret etti.

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulu öğrencileri “Büyükler Küçüklere Fransızca Kitap Okuyor Projesi" kapsamında lisemizi ziyaret etti.

Çarşamba, 13 Aralık 2017 15:38

Geleneksel Okul Aile Birliği Yılbaşı Yemeği

Okul Aile Birliği'mizin düzenlediği ve velilerimizin yoğun katılım sağladığı Yılbaşı Yemeği 13 Aralık tarihinde Küçük Klüp Alliance Restaurant 'ta yapıldı.

Doğal ve Kültürel Miras Kulübü öğrencileri, 11.12.2017 Pazartesi günü, Urla'da proje konuları olan zeytin ile ilgili gözlemler yaptılar ve Urla Gıda ve Tarım İlçe Müdürü İbrahim Yılmaz’dan bilgi aldılar.

Permakültür Kulübü öğrencileri, 12.12.2017 Salı günü, Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu 'EKOTİM' öğrencilerini misafir etti.

Öğrencilerimiz, Saint-Michel Lisesi'nde düzenlenen Göç Çalıştayı'na katıldı.