Permakültür Kulübü öğrencileri, Piri Reisli kardeşleri ile birlikte Kültürk Park'ta bulunan “Topluluk Bahçesi Projesi”nin ilk uygulamasını yaptı.

Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak için 25 Eylül 2018 günü, Fransız Kültür Merkezini ziyaret ettiler.

Permakültür Kulübü Sorumlu Öğretmeni Çetin Özdamar, Piri Reisli öğrencilere ‘Çocuklar için Topluluk Bahçesi ‘ projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Okulumuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği "16. Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri"nde  "6 Şapkalı Kent Turu - Pantha Rei" projesi ile “Tarihi ve Kültürel Miras Konulu Okul Projeleri” kategorisinde Teşvik Ödülü almaya haz kazandı.

Cumartesi, 02 Haziran 2018 08:16

European Yough Event

EYE2018, Avrupa Parlamentosu'nun Strasbourg'daki merkezinde 01-02 Haziran 2018 tarihlerinde gerçekleşti.

9. sınıf öğrencilerimizden 11 kişi , 22 mayıs 2018 tarihinde İstanbul Saint Michel Lisesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Bilim Tarihi Projesi sergisine katıldılar.

Çarşamba, 25 Nisan 2018 11:26

Okul Tanıtım Günü

İzmir Özel Saint-Joseph Lisesi’ni tanımak ve bilgi almak isteyen öğrenciler ve veliler için “Tanıtım Günü” düzenlendi.

Türkiye’yi temsil edecek iki takımın belirlendiği ilk etapta okulumuz matematik öğretmenlerinden Kağan Güzel’in danışmanlığında 9. Sınıflardan Selin Naz ZOBU, Bulut ÖNCÜ, Meliha Selen ERDEN ve 10. Sınıflardan Efe Kaan OK adlı öğrencilerimizin oluşturduğu takım birinciliği elde ederek Türkiye’yi temsil eden takımlardan biri olmuştur.

Piri Reis Karşıyaka ve Piri Reis Güzelbahçe İlköğretim Okulları öğrencileri ile Saint-Josephli öğrenciler Unesco AspNet Programı kapsamında gerçekleştirecekleri ortak proje için 09 Nisan 2018 Pazartesi günü, saat 13.30'da düzenlenen bir toplantıda biraraya geldiler.