Doğal ve Kültürel Miras Kulübü öğrencileri, 11.12.2017 Pazartesi günü, Urla'da proje konuları olan zeytin ile ilgili gözlemler yaptılar ve Urla Gıda ve Tarım İlçe Müdürü İbrahim Yılmaz’dan bilgi aldılar.

Permakültür Kulübü öğrencileri, 12.12.2017 Salı günü, Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu 'EKOTİM' öğrencilerini misafir etti.

Öğrencilerimiz, Saint-Michel Lisesi'nde düzenlenen Göç Çalıştayı'na katıldı.

İzmir’de, geçmiş uygarlıklara ait mirasa hak ettiği saygının gösterilmesi ve tarihi yapıların korunmasını teşvik amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Tarihe Saygı / Yerel Koruma Ödülleri”  törenle sahiplerini buldu.

Çarşamba, 22 Kasım 2017 12:52

Öğretmenlerimiz Yangın Eğitimi aldılar.

Öğretmenlerimiz 22.11.2017 Çarşamba günü düzenlenen yangın eğitimine katıldılar.

Piri Reis İlköğretim Okulları 8. Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

12. Sınıf öğrencimiz Arda Uzan'ı bu anlamlı çalışmasından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Her öğretim yılı başından yapılan veli bilgilendirme toplantıları 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı başında da yapıldı.

Merhaba İzmir Saint-Joseph Ailesi,

Prometheus, Yunan mitolojisinde Olimpos’tan ateşi çalarak insanlara veren; yaratıcılığın, bilimin ve uygarlığın gelişmesine yardım eden tanrıydı.
Biz de ondan ilham alarak her ayın ilk haftası e-posta kutularınızda bulacağınız kültür/sanat ve edebiyat bültenimize “Prometheus” adını verdik.