Misyonumuz

“130 yılı aşan köklü geçmişimizden aldığımız deneyimle ulusaldan evrensele insanlık değerlerini benimseyen, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetini oluşturan Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, aklı ve bilimi rehber edinen çağdaş bir eğitim yöntemi izleyerek; özgür düşünceli, farkındalık düzeyi yüksek, çalışkan, kültürel farklılıklara saygılı, çevreye ve topluma duyarlı, hoşgörülü, yaptığı hizmetlerle insanlığa ve vatanına katkı sağlayacak özgüvenli gençler yetiştirmektir.”

Vizyonumuz

“Ulusaldan evrensele, eğitim alanındaki değişim ve yeniliklere açık; öğrenci, veli ve öğretmenlerintercih ve takdir ettiği; toplumun övgüsünü kazanan bir kurum olmak.”

2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi'nde öğrenci kayıt kabul işlemleri; 8. sınıf öğrencilerinin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2 Haziran 2018 tarihinde uygulayacağı Merkezi Sınav’da alacakları Merkezi Sınavı Puanı temel alınarak ve yayımlanacak "Kayıt-Kabul Kılavuzu" esaslarına göre yapılacaktır.

(Taban puan ilan edilecek, sırasıyla Ön kayıt ve Kesin kayıt yapılacak.)

Saygılarımızla,